Vaření - Výška - 0 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


slánka a pepřenka 35ml + nádobka na párátka se stojánkem nerez


slánka a pepřenka + nádobka na olej a ocet skl. se stojánkem nerez


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr


prkénko servírovací velké 50x30cm PH BÍ


prkénko servírovací střední 35x23cm PH BÍ


prkénko na maso 45x30x1,9cm dřev.


mlýnek na koření 20,3x5,8cm BRILLANTE


dóza plechová kulatá VÁNOČNÍ pr.10,5x14cm sada 3díl.


stojan na kuchyňské utěrky 33,5cm dřev.


váha kuchyňská plochá 5kg digitální, bambus


váha kuchyňská 3kg mechanická CULINARIA WHITE


váha kuchyňská plochá 5kg digitální, tvrz.sklo, mix barev


váha kuchyňská 7462, 13kg mechanická


box svačinový 18x13,5x7,5cm s klick uz. s potiskem PH mix dekorů


box svačinový 21x15x8,5cm s klick uz. PH mix barev


štětec potravinový plochý 19,5cm dřev.


štětec potravinový kulatý 17,7cm dřev.


vykraj.cukroví vánoční sada 16díl.nerez mix


plnička jitrnic Al pr.11,3cm, 2,5kg + 3 nástavce


mlýnek na koření 16,4x5,3cm bambus sada 2díl.


mlýnek na koření 31x6cm bambus


mlýnek na koření 15,2x6cm BRILLANTE sada 2díl.


mlýnek na koření 15,3x5,8cm BRILLANTE


mlýnek na koření SOUDEK 9cm dřev.

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.