Vaření - Výška přepravní - 5 cm
Rychlé info


miska 24x13,5x4cm dělená bambus BRILLANTE
Skladem
274 Kč
Rychlé info


miska pr.31,5x4cm dělená bambus BRILLANTE
Skladem
549 Kč
Rychlé info


miska pr.25x4cm dělená bambus BRILLANTE
Skladem
439 Kč
Rychlé info


plech na pečení 35x24cm nepřiln.povrch
Skladem
263 Kč
Rychlé info


pánev 24cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí
Skladem
846 Kč
Rychlé info


lívanečník BSE 24cm
Skladem
967 Kč
Rychlé info


poklice BELIS STANDARD 234/24cm
Není skladem
208 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.dvojité 32x9,5cm ruk.dřev.
Skladem
76 Kč
Rychlé info


lžíce 33cm nylon + nerez
Skladem
98 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.