Vaření - Výška přepravní - 40,5 cm
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm VILEM
Skladem
659 Kč
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm EDUARD
Skladem
659 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 15cm VILEM
Skladem
659 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm VILEM
Skladem
725 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm EDUARD
Vyprodáno
725 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.