Vaření - Výška přepravní - 37 cm
Rychlé info


hnětač na těsto pr.8,5cm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
219 Kč
Rychlé info


kruhadlo na zelí 37cm, 2 nože, dřev.
Skladem
351 Kč
Rychlé info


naběračka pr.10cm nerez
Skladem
164 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 9cm nerez
Skladem
98 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 8cm nerez
Skladem
98 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.