Vaření - Výška přepravní - 32,5 cm
Rychlé info


stojan na kuchyňské utěrky 32,5cm Cr
Neznámá
54 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm EDUARD
Není skladem
329 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm VILEM
Neznámá
296 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm VILEM
Neznámá
329 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm EDUARD
Není skladem
296 Kč
Rychlé info


naběračka 32,5cm nerez
Není skladem
87 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.