Vaření - Výška přepravní - 26 cm
Rychlé info


šlehač ruční turbo pr.65mm nerez, rukojeť PH
Skladem
142 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.85mm nerez, rukojeť PH
Není skladem
91 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.65mm nerez, rukojeť PH
Neznámá
87 Kč
Rychlé info


cedník 26cm nerez
Není skladem
230 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.