Vaření - Výška přepravní - 20 cm
Rychlé info


ostřič nožů
Není skladem
252 Kč
Rychlé info


vařečka kulatá 90cm dřev.
Není skladem
318 Kč
Rychlé info


dóza hermetická 1000ml skl. s patentním uzávěrem, potisk
Není skladem
142 Kč
Rychlé info


lívanečník APETIT 29cm, 7 lívanců, nepřilnavý povrch
Skladem
219 Kč
Rychlé info


mašlovačka pletená 18cm malá
Není skladem
43 Kč
Rychlé info


hrnec 26cm se skl.poklicí 6,5l nerez MATTE NEW LINE indukce
Není skladem
879 Kč
Rychlé info


cedník 20cm pocín.
Není skladem
131 Kč
Rychlé info


lis na česnek 15cm kov.s čističem PH
Není skladem
175 Kč
Rychlé info


lis na česnek 15cm kov.barevný s čističem PH, mix barev
Není skladem
208 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.