Vaření - Výška přepravní - 2,2 cm
Rychlé info


1655 nůž řeznický vykosťovací 5 FROSTHARD
Není skladem
417 Kč
Rychlé info


1464 nůž kuchyňský pilka 6
Není skladem
208 Kč
Rychlé info


2642 nůž řeznický porcovací 8
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


1661 nůž řeznický 6 - píchací
Není skladem
428 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.