Vaření - Výška přepravní - 16 cm
Rychlé info


prkénko servírovací malé 24x15cm PH BÍ
Skladem
76 Kč
Rychlé info


plech na pečení 29x23x5cm smalt.povrch
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


forma na beránka 31x16x9cm silikon ČRV CULINARIA
Skladem
274 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 6,75l CAPUCCINO
Skladem
857 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l PUNTÍK ČRV
Skladem
549 Kč
Rychlé info


mlýnek na maso č.22 PORKERT
Není skladem
4 081 Kč
Rychlé info


rendlík 16cm se skl.poklicí 1,5l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
505 Kč
Rychlé info


hrnec 18cm se skl.poklicí 2l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
549 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 160/1,00l
Skladem
384 Kč
Rychlé info


cedník 16cm pocín.
Skladem
100 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.