Vaření - Výška přepravní - 14 cm
Rychlé info


forma na beránka 31x19,5x13cm 2dílná keramická
Vyprodáno
549 Kč
Rychlé info


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr
Skladem
87 Kč
Rychlé info


dóza hermetická 750ml skl. s patentním uzávěrem
Skladem
120 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ČER
Skladem
989 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ŠE
Skladem
989 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.22cm 5l CAPUCCINO
Skladem
747 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS STANDARD 214/22cm 4,5l hl.
Skladem
450 Kč
Rychlé info


strojek na těstoviny CULINARIA
Vyprodáno
989 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 110/0,30l
Skladem
252 Kč
Rychlé info


cedník 14cm pocín.
Skladem
87 Kč
Rychlé info


cedník 14cm nerez
Skladem
105 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.