Vaření - Výška přepravní - 14,5 cm
Rychlé info


dóza skleněná pr.96x145mm + PH víko
Skladem
186 Kč
Rychlé info


plech na pečení 36,5x29,5x5cm smalt.povrch
Skladem
351 Kč
Rychlé info


pařáček skládací 24cm nerez
Vyprodáno
142 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l PUNTÍK ČRV
Skladem
560 Kč
Rychlé info


mlékovar pr.16cm 2l PUNTÍK ČRV
Není skladem
1 210 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.