Vaření - Výška přepravní - 13 cm
Rychlé info


dóza na sypké p.1,7l kul.+ odměrka PH TRA
Skladem
92 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS ECO-CERAMIC 20cm 3,6l se skleněnou poklicí
Skladem
769 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS DAISY 20cm 3,6l se skleněnou poklicí
Skladem
824 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.16cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
494 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS STANDARD 214/20cm 3,6l hl.
Není skladem
373 Kč
Rychlé info


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,9l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
439 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.