Vaření - Výška přepravní - 10 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


pánev WOK 28x8cm Al GRANITE PR indukce


rendlík LAVENDER 20cm 2,1l s poklicí


vál 70x50cm dřev.


vál 60x40cm dřev.


dóza hermetická LARA obdél. 2,6l PH


pánev 14x3cm/1,7mm, MINI, nepřiln.povrch GRANITE Grey


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ČER


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ŠE


rendlík + poklice pr.22cm 3,5l CAPUCCINO


rendlík + poklice pr.20cm 2,75l CAPUCCINO


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 20cm 2,8l se skleněnou poklicí


rendlík BELIS DAISY 20cm 2,8l se skleněnou poklicí


rendlík + poklice pr.12cm 0,8l PUNTÍK ČRV


rendlík BELIS STANDARD 224/20cm 2,8l hl.


lopatka 35cm PH


cedník 10cm kónický pocín.


cedník 10cm na čaj pocín.


cedník na čaj nerez 10cm


lis a kráječ na česnek 18,5x5,4cm kov. CULINARIA

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.