Vaření - Velikost - 20x20
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.
![Hrnec s poklicí 2,5 litru šedý](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/c/e/ce03e3a2eb09aa6e3dfdbbd2dc031a08-mcmcrd20gry-03.jpg)
Hrnec s poklicí 2,5 litru šedý
![Silikonový kryt na pánev 30 cm](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/2/f/2f36b2f427900e225378a6c4ed9f9169-mcspsfsplat-01.jpg)
Silikonový kryt na pánev 30 cm
![Grilovací pánev 20 cm](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/0/0/009f85049b009766daedc3920275ebc8-mcmfhgp20.jpg)
Grilovací pánev 20 cm
![Dřevěná podložka pod konev Industrial Kitchen](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/2/6/26a94328c883ad65efd1991d52544c53-indtrivet-1.jpg)
Dřevěná podložka pod konev Industrial Kitchen
![Sekáček na bylinky s dřevěným prkénkem](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/7/8/78db3cbe00aa8666887341ddeba9a902-kchachoirset.jpg)
Sekáček na bylinky s dřevěným prkénkem
![Paprikové jehněčí špízy s tzatziki](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/7/c/7ce4d937fcecb1ceca6ac9df78dede83-paprikove-jehneci-spizy-s-tzatziki.jpg)
Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.
![Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem](https://ok-domacipotrebycz.s20.cdn-upgates.com/_cache/3/9/39885a038eaf4043cca27bed2022e96b-hovezi-steak-na-grilu.jpg)
Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.