Vaření - Velikost - 17 cm
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass černý malý
Skladem
185 Kč
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass tmavě šedý malý
Skladem
185 Kč
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass tmavě šedý velký
Skladem
332 Kč
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass modrý velký
Skladem
332 Kč
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass zelený duhový velký
Skladem
332 Kč
Rychlé info

Mlýnek na sůl nebo pepř Masterclass modrý duhový velký
Skladem
332 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.