Vaření - Určení - pro domácnost
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


forma na koláč 27,5cm pocín.


forma na chléb 30cm nepřiln.povrch


forma na chléb 25cm nepřiln.povrch


stojan na kuchyňské utěrky 31cm ČER


váha kuchyňská 3kg mechanická CULINARIA WHITE


držák na kuch.utěrky 27x11x8cm dřev., závěsný


stojan na kuchyňské utěrky 33cm dřev.


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ČER


hrnec BELIS PREMIUM 20cm 3,5l hl.s poklicí ČER


hrnec BELIS PREMIUM 18cm 2,2l hl.s poklicí ČER


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ČER


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ŠE


hrnec BELIS PREMIUM 20cm 3,5l hl.s poklicí ŠE


hrnec BELIS PREMIUM 18cm 2,2l hl.s poklicí ŠE


mlýnek na mák+přísavka MKS 215 kov. mix barev


kráječ na pizzu nerez rukojeť dřev.

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.