Vaření - Typ - pekáč
Rychlé info


plech na pečení 29x23x5cm smalt.povrch
Skladem
274 Kč
Rychlé info


pekáč 30x18cm, 2,7l PUNTÍK ČRV
Skladem
824 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x 7cm ovál 3,5l
Skladem
1 429 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x11cm ovál 6,5l
Skladem
1 539 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.