Vaření - Typ nástroje - otvírák
Rychlé info


otvírák šroubovacích víček univerzální nerez
Není skladem
373 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv kruhový nerez+dřev.rukojeť
Není skladem
241 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv pravý nerez
Není skladem
120 Kč
Rychlé info


otvírák zavařovacích víček OMNIA nerez
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv boční 18cm ECO NICEL kov.+ PH
Není skladem
186 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.