Vaření - Typ nástroje - louskáček
Rychlé info


vypeckovávač třešní strojek 23x21x10cm PH
Neznámá
175 Kč
Rychlé info


vypeckovávač třešní nerez
Skladem
307 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy TYGR 18cm Al leštěný
Není skladem
241 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy 16,5/18cm kov. dřev. rukojeti
Není skladem
99 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy 14,5/15,5cm kov.
Neznámá
83 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy NUSSANTE 18,5cm kov.
Není skladem
329 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy 15,5cm kov. mix barev
Není skladem
153 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.