Vaření - Typ nástroje - lis na česnek
Rychlé info


lis na česnek 18,5cm nerez
Neznámá
109 Kč
Rychlé info


lis na česnek 15,5cm kov. CULINARIA
Není skladem
164 Kč
Rychlé info


lis a kráječ na česnek 18,5x5,4cm kov. CULINARIA
Není skladem
329 Kč
Rychlé info


lis na česnek 15cm kov.s čističem PH
Neznámá
175 Kč
Rychlé info


lis na česnek 15cm kov.barevný s čističem PH, mix barev
Neznámá
208 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.