Vaření - Šířka přepravní - 8 cm
Rychlé info


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr
Neznámá
87 Kč
Rychlé info


ostřič nožů
Není skladem
252 Kč
Rychlé info


forma na dort 27cm MAJESTIC Tartty nepř.povrch, litá
Není skladem
549 Kč
Rychlé info


váha kuchyňská 3kg mechanická CULINARIA WHITE
Není skladem
274 Kč
Rychlé info


vykraj.cukroví vánoční sada 3díl.
Skladem
68 Kč
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm VILEM
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


hnětač na těsto pr.6cm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
219 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 15cm VILEM
Neznámá
659 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm VILEM
Neznámá
725 Kč
Rychlé info


dávkovač na zmrzlinu CULINARIA nerez
Není skladem
252 Kč
Rychlé info


obracečka 32cm nerez
Neznámá
70 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 8cm nerez
Skladem
98 Kč
Rychlé info


palička na maso oboustr.33cm dřev.
Skladem
131 Kč
Rychlé info


cedník na bylinný čaj pr.8cm PH mix barev
Není skladem
26 Kč
Rychlé info


kleště kuchařské 32cm nylon Culinaria Grey
Není skladem
98 Kč
Rychlé info


cedník na noky 18cm nerez, rukojeť PH mix barev
Není skladem
197 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.