Vaření - Šířka přepravní - 7 cm
Rychlé info


formička medvídek,sada 6díl.,7,5x7,5x1,8cm silikon mix barev
Skladem
131 Kč
Rychlé info


1655 nůž řeznický vykosťovací 5 FROSTHARD
Skladem
417 Kč
Rychlé info


3375 nůž na kabely
Skladem
659 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm EDUARD
Skladem
329 Kč
Rychlé info


nůž na pečivo 20cm EDUARD
Skladem
659 Kč
Rychlé info


kleště servírovací plocha+plocha 23cm nerez
Skladem
219 Kč
Rychlé info


kleště servírovací BS 21cm
Skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na smažení BS 21cm
Skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na salát BS 21cm
Skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na pečivo BS 21cm
Skladem
164 Kč
Rychlé info


kleště na led BS 20cm
Skladem
219 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.65mm nerez, rukojeť PH
Skladem
87 Kč
Rychlé info


naběračka na špagety 7x28cm PH mix barev
Skladem
26 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm VILEM
Skladem
296 Kč
Rychlé info


nůž univerzální 13cm VILEM
Vyprodáno
329 Kč
Rychlé info


nůž vykrajovací 9cm EDUARD
Skladem
296 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 20cm EDUARD
Skladem
725 Kč
Rychlé info


metla šlehací 30cm nerez CULINARIA
Skladem
65 Kč
Rychlé info


2642 nůž řeznický porcovací 8
Skladem
758 Kč
Rychlé info


1661 nůž řeznický 6 - píchací
Skladem
428 Kč
Rychlé info


otvírák konzerv kruhový nerez+dřev.rukojeť
Skladem
241 Kč
Rychlé info


otvírák zavařovacích víček OMNIA nerez
Skladem
153 Kč
Rychlé info


dávkovač na potraviny PH mix barev
Není skladem
36 Kč
Rychlé info


1696 nůž řeznický 9 hornošpičatý
Skladem
549 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.