Vaření - Šířka přepravní - 7,5 cm
Rychlé info


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť nerez
Skladem
153 Kč
Rychlé info


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
164 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.70mm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
219 Kč
Rychlé info


naběračka na špagety 30cm nerez
Skladem
54 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.kul.31,5x8cm ruk.dřev.
Skladem
100 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy 14,5/15,5cm kov.
Skladem
83 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.