Vaření - Šířka přepravní - 32 cm
Rychlé info


miska pr.31,5x4cm dělená bambus BRILLANTE
Skladem
549 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x 7cm ovál 3,5l
Skladem
1 429 Kč
Rychlé info


hrnec pr.32cm 16l
Skladem
1 144 Kč
Rychlé info


rendlík pr.32cm 10l
Skladem
1 022 Kč
Rychlé info


poklice 32cm
Skladem
395 Kč
Rychlé info


pekáč + poklice BSE 32x24x11cm ovál 6,5l
Skladem
1 539 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.