Vaření - Šířka přepravní - 25 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


pánev 24x5,5cm/4mm nepřiln.povrch GRAZIA


pánev na palačinky 24x1,6cm/3mm nepřiln.povrch METALLIC PLATINUM


prkénko na maso 35x25x2cm dřev.


forma na vánočku 41x20,5x7cm silikon ČRV CULINARIA


forma na košíčky 12ks 32x24cm silikon OR


forma na biskupský chléb 25cm pocín.


forma na bábovku 25cm skl.


pánev 24x4,8cm/3mm nepřiln.povrch PREMIUM Dark Brown


hrnec + poklice pr.16cm 2l CAPUCCINO


pánev 20cm, BSE, s odnímatelnou rukojetí


hrnec + poklice pr.18cm 3l PUNTÍK ČRV


rendlík + poklice pr.18cm 2l PUNTÍK ČRV


pánev WOK 25cm nepřilnavý povrch


poklice BELIS STANDARD 234/24cm


mašlovačka silikon 23cm PH rukojeť CULINARIA Red


lopatka na mouku 21cm PH mix barev


cedník 12cm kov.ČER

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.