Vaření - Šířka přepravní - 16 cm
Rychlé info


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,75l nerez PICCOLO
Není skladem
417 Kč
Rychlé info


forma na dort 16cm nepřiln.povrch
Není skladem
175 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ČER
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 16cm 1,5l hl.s poklicí ŠE
Není skladem
758 Kč
Rychlé info


rendlík kónický s ručkou pr.14cm 1,15l CAPUCCINO
Není skladem
538 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS ECO-CERAMIC 16cm 2,1l se skleněnou poklicí
Není skladem
681 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
714 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS DAISY 16cm 2,1l se skleněnou poklicí
Není skladem
725 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l
Skladem
758 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 16cm 1,5l
Skladem
802 Kč
Rychlé info


2690 souprava kuchařská 6díl.
Není skladem
3 663 Kč
Rychlé info


2685 souprava řeznická 5díl.
Není skladem
2 893 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl.
Není skladem
318 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS STANDARD 214/16cm 2,1l hl.
Není skladem
329 Kč
Rychlé info


rendlík 14cm se skl.poklicí 0,9l nerez MATTE NEW LINE indukce
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


naběračka s háčkem 160/1,00l
Není skladem
384 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.