Vaření - Šířka přepravní - 15 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


rendlík LAVENDER 14cm 0,65l dlouhá rukojeť


prkénko servírovací malé 24x15cm PH BÍ


forma na čokoládu srdíčka 15ks 20,5x10,7x2cm silikon HN


ostřič nožů el. 60W, 14cm ČER


váha kuchyňská plochá 5kg digitální, bambus


box svačinový 21x15x8,5cm s klick uz. PH mix barev


box svačinový 15,5x15x9,5cm s klick uz.,dělený+příbor PH TRA/mix barev


hrnec + poklice pr.14cm 1,75l CAPUCCINO


rendlík + poklice pr.14cm 1l CAPUCCINO


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l PUNTÍK ČRV


rendlík + poklice pr.14cm 1l PUNTÍK ČRV


poklice BELIS STANDARD 234/14cm


plnička jitrnic Al pr.11,3cm, 2,5kg + 3 nástavce


plnička jitrnic nerez 3000ml + 3 nástavce


kráječ nudlí a zeleniny NS3 26cm mix barev


kruhadlo na zelí 60cm, 3 nože, dřev.

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.