Vaření - Šířka přepravní - 14 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


miska 24x13,5x4cm dělená bambus BRILLANTE


dóza hermetická LARA obdél. 1,1l PH


dóza hermetická LARA obdél. 0,75l PH


forma na čokoládu zvířátka I 10ks 20,4x10,5x1,4cm silikon HN


pánev 14x3cm/1,7mm, MINI, nepřiln.povrch GRANITE Grey


pánev 14x3cm NATURA nepřiln.povrch mix barev


stojan na kuchyňské utěrky 31cm ČER


stojan na kuchyňské utěrky 27cm Cr


dóza čtverc.s potiskem sada 4díl.(0,3+0,45+0,65+1,0l) PH


rendlík BELIS STANDARD 224/14cm 0,75l hl.


hrnec BELIS STANDARD 214/14cm 1,2l hl.


mlýnek na mák+přísavka MKS 215 kov. mix barev


mlýnek na strouhanku M90P přísavka


lopatka 35cm PH


cedník na játrovou rýži 14cm pocínovaný

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.