Vaření - Šířka přepravní - 10,5 cm
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


slánka a pepřenka + nádobka na olej a ocet skl. se stojánkem nerez


dóza na sypké p.HAMBURG 1,7l PH TRA/ČER víčko


dóza na sypké p.HAMBURG 0,6l PH TRA/ČER víčko


dóza FRESH&GO čtverc. 0,25l PH


dóza FRESH&GO čtverc. 0,45l PH


otvírák konzerv pravý nerez


cedník 7cm tvar konvička nerez


louskáček na ořechy 16,5/18cm kov. dřev. rukojeti


mačkadlo na vař.br.32cm nerez, ruk.dřev. (velké)


mačkadlo na vař.brambory pákové JUNIOR 25cm pr.10cm

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.