Vaření - Průměr - 24 cm
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ČER
Skladem
989 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 24cm 5,5l hl.s poklicí ŠE
Skladem
989 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 6,75l CAPUCCINO
Skladem
857 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 24cm 4,5l se skleněnou poklicí
Skladem
901 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 24cm 4,5l se skleněnou poklicí
Skladem
945 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS ECO-CERAMIC 24cm 6,1l se skleněnou poklicí
Skladem
868 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS DAISY 24cm 6,1l se skleněnou poklicí
Skladem
901 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 7l PUNTÍK ČRV
Skladem
934 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.24cm 4,8l PUNTÍK ČRV
Skladem
857 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 24cm 4,0l
Skladem
1 022 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 24cm 5,0l
Skladem
1 077 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/24cm 4,5l hl.
Skladem
450 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS STANDARD 214/24cm 6,1l hl.
Skladem
461 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.