Vaření - Pozor křehké - Ano
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


forma na beránka 31x19,5x13cm 2dílná keramická


slánka a pepřenka 40ml skl.se stojánkem sklo/nerez


slánka a pepřenka 35ml + nádobka na párátka se stojánkem nerez


slánka a pepřenka MONO 40ml sklo/nerez (2ks)


slánka a pepřenka + nádobka na olej a ocet skl. se stojánkem nerez


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr


dóza pr.12,5x18cm VÁNOČNÍ s víčkem keramická mix dekorů


miska sada 5díl.(4xmiska,1xtác) 20x20cm porcelán/bambus BRILLANTE


miska sada 6díl.(5xmiska,1xtác) 24,5x24,5x4,5cm porcelán/bambus BRILLANTE


miska sada 4díl.(3xmiska,1xtác) 33x9,7x4,7cm porcelán/bambus BRILLANTE


dóza kul. 1,45l skl.+nerez víčko FREIA


dóza kul. 1,1l skl.+nerez víčko FREIA


dóza kul. 0,65l skl.+nerez víčko FREIA


dóza hermetická 1,5l skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická hranatá 1000ml skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická hranatá 500ml skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická 2000ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 1500ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 1000ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 250ml skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická 750ml skl. s patentním uzávěrem


dóza kul. 0,65l skl.+bambus víčko


dóza kul. 1,0l skl.+bambus víčko


dóza kul. 1,3l skl.+bambus víčko

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.