Vaření - Objem přepravní - 3,564 dm3
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 18cm 2,2l hl.s poklicí ČER
Není skladem
813 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS PREMIUM 18cm 2,2l hl.s poklicí ŠE
Není skladem
813 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice BSE 18cm 2,2l
Není skladem
912 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.