Vaření - Objem přepravní - 2,048 dm3
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 16cm 1,4l se skleněnou poklicí
Není skladem
714 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl.
Není skladem
318 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.