Vaření - Objem (L) - 2 l
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l CAPUCCINO
Skladem
516 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l CAPUCCINO
Skladem
494 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l PUNTÍK ČRV
Skladem
549 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l PUNTÍK ČRV
Skladem
560 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 20cm 2,0l
Skladem
879 Kč
Rychlé info


hrnec 18cm se skl.poklicí 2l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
549 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.