Vaření - Materiál - smalt
Rychlé info


cedník s ručkou pr.16cm 1,5l BÍ/MO lem
Skladem
274 Kč
Rychlé info


bandaska na mléko pr.16cm 3,5l HOUBY
Vyprodáno
549 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.20cm 4,5l HOUBY
Vyprodáno
527 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2,4l HOUBY
Vyprodáno
450 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl. BORDO
Vyprodáno
384 Kč
Rychlé info


plech na pečení 36,5x29,5x5cm smalt.povrch
Skladem
351 Kč
Rychlé info


plech na pečení 34x26x5cm smalt.povrch
Skladem
318 Kč
Rychlé info


rendlík kónický s ručkou pr.14cm 1,15l CAPUCCINO
Skladem
538 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l CAPUCCINO
Skladem
615 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.14cm 1,5l CAPUCCINO
Skladem
439 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.14cm 1l CAPUCCINO
Skladem
384 Kč
Rychlé info


pekáč 30x18cm, 2,7l PUNTÍK ČRV
Skladem
824 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.16cm 1,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
648 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.12cm 0,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
395 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.22cm 3,5l CAPUCCINO
Skladem
659 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,75l CAPUCCINO
Skladem
582 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.18cm 2l CAPUCCINO
Skladem
516 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.16cm 1,5 l CAPUCCINO
Skladem
450 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice elegant pr.12cm 0,75l CAPUCCINO
Skladem
472 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.24cm 6,75l CAPUCCINO
Skladem
857 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.22cm 5l CAPUCCINO
Skladem
747 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.20cm 4l CAPUCCINO
Skladem
648 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.18cm 3l CAPUCCINO
Skladem
571 Kč
Rychlé info


hrnec + poklice pr.16cm 2l CAPUCCINO
Skladem
494 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.