Vaření - Materiál - sklo
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


dóza hermetická 1,5l skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická 2000ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 1500ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 1000ml skl. s patentním uzávěrem, potisk


dóza hermetická 250ml skl. s patentním uzávěrem


dóza hermetická 750ml skl. s patentním uzávěrem


dóza kul. 0,65l skl.+bambus víčko


dóza kul. 1,0l skl.+bambus víčko


dóza kul. 1,3l skl.+bambus víčko


dóza kul. 2,1l skl.+nerez víčko


dóza kul. 1,7l skl.+nerez víčko


dóza kul. 1,3l skl.+nerez víčko


dóza kul. 0,9l skl.+nerez víčko


dóza skleněná pr.96x145mm + PH víko


dóza skleněná pr.96x233mm + PH víko


dóza skleněná pr.96x290mm + PH víko


forma na koláč pr.26x5,8cm skl.


forma na koláč pr.28x4cm skl.


forma na bábovku 25cm skl.


forma na bábovku 21cm skl.


váha kuchyňská plochá 5kg digitální, tvrz.sklo, mix barev

Šestihranná sklenice se šroubovacím víčkem

Šestihranná sklenice se šroubovacím víčkem

Zavařovací sklenice s červenobílým víčkem

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.