Vaření - Materiál - nerez
Rychlé info


hrnec 22cm se skl.poklicí 4l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
725 Kč
Rychlé info


slánka a pepřenka 35ml + nádobka na párátka se stojánkem nerez
Skladem
274 Kč
Rychlé info


slánka a pepřenka + nádobka na olej a ocet skl. se stojánkem nerez
Skladem
186 Kč
Rychlé info


chlebovka 43x27x18cm nerez
Vyprodáno
703 Kč
Rychlé info


sítko pr.24,5cm s podstavcem AKCENT nerez
Vyprodáno
197 Kč
Rychlé info


3229 ocílka 430x22mm ovál
Skladem
1 749 Kč
Rychlé info


3227 ocílka 380x10mm
Skladem
692 Kč
Rychlé info


3214 škrabka na brambory P PH
Skladem
153 Kč
Rychlé info


3212 škrabka na brambory P kov.
Skladem
186 Kč
Rychlé info


3022 vidlice kuchyňská
Skladem
263 Kč
Rychlé info


chladič na víno 4l nerez
Skladem
175 Kč
Rychlé info


konvice na mléko 1,2l nerez
Skladem
142 Kč
Rychlé info


pařáček skládací 28cm nerez
Vyprodáno
164 Kč
Rychlé info


pařáček skládací 24cm nerez
Vyprodáno
142 Kč
Rychlé info


struhadlo na křen 518 nerez A8038
Není skladem
175 Kč
Rychlé info


kleště servírovací plocha+plocha 23cm nerez
Skladem
219 Kč
Rychlé info


plnička jitrnic nerez 3000ml + 3 nástavce
Skladem
2 893 Kč
Rychlé info


kleště servírovací BS 21cm
Skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na smažení BS 21cm
Skladem
153 Kč
Rychlé info


kleště na salát BS 21cm
Skladem
219 Kč
Rychlé info


kleště na pečivo BS 21cm
Skladem
164 Kč
Rychlé info


kleště na led BS 20cm
Skladem
219 Kč
Rychlé info


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť nerez
Skladem
153 Kč
Rychlé info


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť dřev.
Skladem
164 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.