Vaření - Kuchyňské pomůcky - nástroje
Proměňte svoji kuchyň v michelinskou restauraci! Připravujte oblíbená jídla pro své nejbližší jako profesionálové. Máme pro vás velkou nabídku nejkvalitnějšího nádobí pro pečení a vaření. Zamilujete si nejostřejší kuchyňské nože, nerezové či indukční pánve, hrnce a další.


sítko pr.24,5cm s podstavcem AKCENT nerez


stojan na kuchyňské utěrky 32,5cm Cr


pařáček skládací 28cm nerez


pařáček skládací 24cm nerez


plnička jitrnic nerez 3000ml + 3 nástavce


plnička jitrnic komaxit. pr.15cm d.45cm + 2 nástavce


strojek na těstoviny CULINARIA


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť nerez


hnětač na těsto pr.8,5cm nerez, rukojeť dřev.


hnětač na těsto pr.6cm nerez, rukojeť dřev.


vidlička 31,5cm nerez


naběračka na špagety 30cm nerez


obracečka 33,5cm nerez


obracečka 32cm nerez


vypeckovávač třešní strojek 23x21x10cm PH


naběračka pr.10cm nerez


palička na maso oboustr.33cm dřev.


obracečka s otvory 28cm nerez rukojeť dřev.


naběračka s háčkem 90/0,15l


naběračka s háčkem 85/0,10l


naběračka s háčkem 70/0,06l


naběračka s háčkem 100/0,25l


naběračka s háčkem 60/0,04l


6016 naběračka na polévku BS

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.