Vaření - Hmotnost přepravní - 1,7 kg
Rychlé info


chlebovka 43x27x18cm nerez
Vyprodáno
703 Kč
Rychlé info


chlebovka 39x28x18cm dřev.dub
Vyprodáno
615 Kč
Rychlé info


chlebovka 39x28x18cm dřev.světlý ořech
Není skladem
615 Kč
Rychlé info


hrnec BELIS ECO-CERAMIC 20cm 3,6l se skleněnou poklicí
Skladem
769 Kč
Rychlé info


hrnec 26cm se skl.poklicí 6,5l nerez MATTE NEW LINE indukce
Skladem
879 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.