Vaření - Hmotnost přepravní - 1,3 kg
Rychlé info


váha osobní 150kg digitální, tvrzené sklo
Není skladem
461 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice BSE 16cm 1,25l s odnímatelnou rukojetí
Není skladem
1 022 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS ECO-CERAMIC 20cm 2,8l se skleněnou poklicí
Není skladem
725 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS DAISY 20cm 2,8l se skleněnou poklicí
Není skladem
780 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.