Vaření - Hmotnost přepravní - 1,1 kg
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,75l CAPUCCINO
Skladem
582 Kč
Rychlé info


rendlík + poklice pr.20cm 2,8l PUNTÍK ČRV
Skladem
648 Kč
Rychlé info


poklice 48cm
Skladem
681 Kč
Rychlé info


mlýnek na mák+přísavka MKS 215 kov. mix barev
Skladem
1 419 Kč
Rychlé info


mlýnek na mák+šroub MKS 215 kov. mix barev
Není skladem
1 232 Kč
Rychlé info


mlýnek na strouhanku M90P přísavka
Není skladem
714 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.