Vaření - Hmotnost přepravní - 0,52 kg
Rychlé info


dóza kul. 0,9l skl.+nerez víčko
Skladem
76 Kč
Rychlé info


pánev 20x4,3cm/3mm nepřiln.povrch PREMIUM Dark Brown
Skladem
362 Kč
Rychlé info


poklice 32cm
Skladem
395 Kč
Rychlé info


rendlík BELIS STANDARD 224/16cm 1,4l hl.
Není skladem
318 Kč
Rychlé info


plnička jitrnic pocín. pr. 9,5cm d.44cm
Skladem
538 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.