Vaření - Hmotnost přepravní - 0,4 kg
Rychlé info


brousek 150x50x30mm 2zr.
Skladem
23 Kč
Rychlé info


stojan na kuchyňské utěrky 33cm dřev.
Není skladem
241 Kč
Rychlé info


rendlík s ručkou pr.12cm 0,5l PUNTÍK ČRV
Skladem
395 Kč
Rychlé info


vypeckovávač třešní strojek 23x21x10cm PH
Skladem
175 Kč
Rychlé info


lopatka na mouku 21cm PH mix barev
Není skladem
21 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.