Vaření - Hmotnost přepravní - 0,19 kg
Rychlé info


slánka a pepřenka skl. se stojánkem Cr
Skladem
87 Kč
Rychlé info


dóza na syp.potr.1l ovál PH mix barev, šoup.víčko
Skladem
58 Kč
Rychlé info


box svačinový 15,5x15x9,5cm s klick uz.,dělený+příbor PH TRA/mix barev
Skladem
89 Kč
Rychlé info


nůž kuchařský 15cm VILEM
Není skladem
659 Kč
Rychlé info


louskáček na ořechy 16,5/18cm kov. dřev. rukojeti
Není skladem
99 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.