Vaření - Hmotnost přepravní - 0,15 kg
Rychlé info


poklice BELIS STANDARD 234/14cm
Skladem
142 Kč
Rychlé info


struhadlo rotační ruční 3 kotouče
Skladem
142 Kč
Rychlé info


lis na česnek 18,5cm nerez
Skladem
109 Kč
Rychlé info


naběračka pr.10cm nerez
Skladem
164 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.32cm nerez, ruk.dřev. (velké)
Skladem
274 Kč
Rychlé info


síto na halušky 18cm nerez
Není skladem
109 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.