Vaření - Hmotnost přepravní - 0,13 kg
Rychlé info


forma na dort 16cm nepřiln.povrch
Není skladem
175 Kč
Rychlé info


dávkovač na zmrzlinu CULINARIA nerez
Není skladem
252 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 9cm nerez
Není skladem
98 Kč
Rychlé info


1680 nůž řeznický 8 hornošpičatý
Není skladem
483 Kč
Rychlé info


1677 nůž řeznický 7
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1674 nůž řeznický 7 špalkový
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1670 nůž řeznický 7 hornošpičatý
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


mačkadlo na vař.br.kul.31,5x8cm ruk.dřev.
Není skladem
100 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.