Vaření - Hmotnost přepravní - 0,11 kg
Rychlé info


dóza FRESH&GO čtverc. 1,7l PH
Skladem
56 Kč
Rychlé info


naběračka 32,5cm nerez
Skladem
87 Kč
Rychlé info


1661 nůž řeznický 6 - píchací
Skladem
428 Kč
Rychlé info


naběračka pr. 8cm nerez
Není skladem
98 Kč
Rychlé info


1676 nůž řeznický 7 vykosť.
Není skladem
439 Kč
Rychlé info


1666 nůž řeznický 6 vykosť.
Není skladem
428 Kč
Rychlé info


1656 nůž řeznický 5 vykosť.vyosený
Není skladem
395 Kč
Rychlé info


cedník 14cm pocín.
Skladem
87 Kč
Rychlé info


cedník 14cm nerez
Skladem
109 Kč
Rychlé info


lis na citrusy 13cm nerez
Skladem
219 Kč
Rychlé info


cedník na játrovou rýži 14cm pocínovaný
Není skladem
175 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.