Vaření - Hmotnost přepravní - 0,06 kg
Rychlé info


3022 vidlice kuchyňská
Není skladem
263 Kč
Rychlé info


1464 nůž kuchyňský pilka 6
Není skladem
208 Kč
Rychlé info


metla na šlehání pr.70mm nerez, rukojeť nerez
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


vidlička 31,5cm nerez
Neznámá
54 Kč
Rychlé info


lopatka 25cm PH
Není skladem
43 Kč
Rychlé info


metla šlehací 30cm nerez CULINARIA
Neznámá
65 Kč
Rychlé info


cedník 7cm tvar konvička nerez
Není skladem
109 Kč
Rychlé info


lžíce 33cm nylon + nerez
Neznámá
98 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.