Vaření - Hmotnost přepravní - 0,04 kg
Rychlé info


vařečka oválná s rohem 35cm dřev.
Neznámá
33 Kč
Rychlé info


dóza FRESH&GO čtverc. 0,45l PH
Skladem
26 Kč
Rychlé info


3716 vývrtka
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


3214 škrabka na brambory P PH
Není skladem
153 Kč
Rychlé info


3212 škrabka na brambory P kov.
Není skladem
186 Kč
Rychlé info


1067 nůž filetovací 6
Skladem
175 Kč
Rychlé info


1048 nůž pomazánkový 4,5
Není skladem
208 Kč
Rychlé info


šlehač ruční pr.65mm nerez, rukojeť PH
Není skladem
87 Kč
Rychlé info


sítko na koření pr.6,5cm CULINARIA nerez
Skladem
131 Kč
Rychlé info


cedník 10cm kónický pocín.
Skladem
54 Kč
Rychlé info


cedník 10cm na čaj pocín.
Skladem
47 Kč
Rychlé info


cedník na čaj nerez 10cm
Skladem
65 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.