Vaření - Hmotnost přepravní - 0,038 kg
Rychlé info


mašlovačka silikon 20cm nerez rukojeť CULINARIA Red
Skladem
76 Kč
Rychlé info


obracečka na palačinky 30x13x0,5cm dřev.
Skladem
23 Kč
Rychlé info


dávkovač na potraviny PH mix barev
Není skladem
36 Kč
Rychlé info


obracečka s otvory 33cm nylon Culinaria Grey
Skladem
76 Kč
Rychlé info


kvedlačka 28cm PH mix barev (velká)
Skladem
32 Kč

Paprikové jehněčí špízy s tzatziki
Maso pokrájíme na kostky, papriku na čtverečky a střídavě napichujeme na špejli. Sůl, pepř a oregano smícháme s olejem a špízy směsí potřeme. Necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Okurku nahrubo postrouháme, posolíme, necháme 10 minut odstát, pak vodu slijeme, okurku smícháme s jogurtem, okyselíme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, promícháme a podáváme ke špízům. Špízy grilujeme ze všech stran dozlatova.

Hovězí steak na grilu s ostrým bylinkovým máslem
Hovězí roštěnec zbavíme povrchových blan a opláchneme pod tekoucí vodou. Maso nakrájíme na 4 stejné plátky, které naklepeme pouze pěstí. Maso osolíme a opepříme z obou stran, vložíme do misky, zakápneme olejem a necháme přes noc uležet.